Здравейте,

Казвам се Стоян и съм на 27 години от София. Чудех се как да започна моята история за да ви разкажа какво ми се случи през 2017. Една среща преобърна живота ми и вече виждам доста неща по различен начин. Но когато имаш пари и време да се забавляш определено е по-приятно .

Но нека започна отначало….

До преди половин година работех в средно голяма фирма като ИТ специалист. Не мога да кажа нещо лошо за работата си , не беше толкова тежка , парите бяха долу горе добри, а колегите (повечето) приятни. Разбира се имаше и 2ма-3ма които ме дразнеха , но гледах да не обръщам внимание. Когато казвам, че парите стигаха, имам предвид , че можех да излизам с гаджето по кафета , да ходим на кино за новия “Бързи и яростни” или пък да и купя някоя дрешка от мола. Нещата обаче се променят ако искаш да си купиш кола или примерно да се изнесете да живеете на квартира – както и ние направихме.

Е когато се изнесохме на квартира, живота вече не беше толкова цветен , защото освен храната , трябва да плащаш сметки , наем и още хиляди неща , за които преди не си си правил сметката. И парите взеха да не стигат. Тогава се чух с един стар съученик , който когато излезнахме на кафе ми разказа история , която в началото ми изглеждаше смешна. Моят съученик заяви , че не ходи на работа , а се занимава с спорни залагания и изкарва много ама много добри пари ! Първоначално идеята да изкарваш пари от хазарт ми изглеждаше ъпсурдна , но след като ми разказа подробно , придобиваше все повече смисъл.

И така смело се хвърлих в онлайн залаганията , като в началото го правех съвместно с работата си като ИТ. Все пак не отнема много време да разгледаш статистиките , да отсееш мачовете и да вземеш решение на какво да заложиш. Първоначално нямах голям късмет и сякаш повече губих пари от колкото да печелиш и това ми изпари ентусиазма. Но малко по-малко започнах да прилагам собствена система на залагане или по точно правила , които следвам докато залагам. Доста бързо след това започнаха по-големи и постоянни печалби. Само след месец- два вече изкарвах повече от колкото основната ми работа.

В този момент взех решение , че ще напусна работа и ще се занимавам само с това. И това трябва да кажа беше страхотно решение – защото имах повече време да анализирам мачовете и да взимам правилните решения. Към момента мога да кажа , че се справям СТРАХОТНО. Имам много свободно време и след като заложа мачовете , които съм избрал мога да играя игри , да се видя с приятели или пък да ходя на плаж. Просто когато не си вързан с работа от 9 до 5 е съвсем различно усещане. Сега се преместихме с приятелката в по-голям и хубав апартамент, ходим в скъпи заведения, резервирах сега за лятото супер готин хотел в Гърция. Изкарвам между 2000 и 3000 лева на месец , което е супер доволно за времето , което отделям. Реших да споделя това със всички, които искат да имат финансова свобода и да си изкарват едни добри пари от вкъщи. И смело мога да заявя от собствен опит , че това е възможно!

Ако и ти искаш да опиташ , първата стъпка , която трябва да предприемеш е да си направиш регистрации в сайтовете за залагания. Най-големите и сигурни (пък и предлагат най-добрите коефициенти) са тези:

Бетфеър предлага до 100 евро бонус

УинБет дава 100 лева бонус за нови клиенти

Кликвайки на горните линкове , ще се възползваш от страхотни начални бонуси. Хубаво е да имаш регистрация и в 2та не само заради началните бонуси , които взимаш с първия си депозит , но и защото може да сравняваш къде коефициента е най-висок и да залагаш там.

След като се регистрираш , трябва да си верифицираш акаунта – пращат се снимка на документ за самоличност , защото залагането е забранено за под 18 годишни. Така че ако нямате годините , въобще не се опитвайте да се регистрирате. Аkо имате проблеми с верификацията на акаунтите просто пишете на чата и ще ви помогнат. И 3те сайта имат чат набългарски.

Също е добре да прочетете внимателно условията за бонусите , първия депозит е хубаво да е точно 100 лева , за да вземете толкова като бонус и така имате 200 за игра. Ако депозирате само 50 , толкова ще ви бъде и бонус.

Написал съм всички стъпки , с които избирам мачовете в едно малко тесктово документче. Там също споделям в кои сайтове търся информация за отборите , статистика, контузени и цялата система как аз избирам мачове. Ако искаш да ти го пратя напълно безплатно просто ми напиши мейл на admin@mekica.com

Един последен съвет за накрая – не си давайте парите за разни прогнози , нагласени мачове , сигурни мачове , обръщалки и каквото и да е друго. Ако някой ви продава информация как ще завърши даден мач , значи този човек е измамник – защото ако наистина беше сигурен щеше да заложи самия той.

Успех на всички и ви пожелавам много печалби !!! Поздрави, Стоян!