[ТОЗИ ВИЦ КЪРТИ] Жена вдигнала температура и мъжът и я закарал в болницата. Понеже се забавила прекалено много в кабинета…[ТОЗИ ВИЦ КЪРТИ] Жена вдигнала температура и мъжът и я закарал в болницата. Понеже се забавила прекалено много в кабинета…
4.3 85.22% 23 votes

Жена вдигнала температура и мъжът и я закарал в болницата. Понеже се забавила прекалено много в кабинета, мъжът не издържал и отворил вратата. Там заварил доктора, да оправя жена му на задна прашка.
– Какво правиш, бе?
–Ами, меря и температурата… – смотолевил докторът.
Мъжът бръкнал в джоба си и извадил пистолет. Насочил го към главата на доктора и изсъскал през зъби:
– Започвай да го вадиш бавно и се моли на него да има цифри…

🙂 🙂 🙂

Интервю с лауреат на Нобелова награда. Журналист го пита, как протича процеса „научни размишления“. Ученият отговаря:
– В лабораторията, в библиотеката…
Журналистът го прекъсва:
– А вкъщи продължавате ли да мислите? Как стигате да откритията?
– Добре, ето ви един пример – в продължение на дълги години с жената беше така – лягаме си, а тя ми казва, че нещо я боли главата. И аз разбира се, размишлявах върху проблема. И ето, че един ден открих..
Журналиста:
– Окрихте някакъв супер-аналгин?
– Не, открих, че съседката никога не заключва вратата.

🙂 🙂 🙂

Един човек влиза в оръжеен магазин и иска от продавача да му покаже снайпера с най-добър оптически мерник с който разполага.
Продавачът започва да вади един по един най-скъпите модели, но клиентът е изключително скептичен към всеки един от тях. Накрая отегчено казва:
-Вижте сега, аз съм военен и в същото време ловец и не искам да ви казвам колко оръжия са ми минали през ръцете, та искам да видя наистина най-доброто, което можете да ми предложите.
Продавачът заключил вратата на магазина, слезнал в някакъв склад и се върнал с пушка, на която само оптическият мерник бил дълъг над 50 сантиметра.
– Това оръжие е забранено за продажба, но мисля, че за вас мога да направя изключение. Ако погледнете през мерника, можете да видите какво става дори в моята къща която се намира на другия хълм, на поне 4 километра разстояние.
Ловецът погледнал през мерника и развеселен казал:
– Ха, във вашата къща виждам как един гол мъж гони една гола жена.
Продавачът погледнал и с почервеняла от яд физиономия, казал:
– Ако с едни изстрел простреляш жена ми в главата, а с още един улучиш пениса на любовника й, ти подарявам пушката.
Ловецът се навел, прицелил се и казал:
-Ха, един изстрел ще е достатъчен!

🙂 🙂 🙂

След 37 години брак, Джейк зарязал жена си Едит, заради по-младата си секретарка. Новата му половинка пожелала двамата да живеят в мултимилионерското му имение. Понеже Джейк си наел по-добри адвокати, той успял да задържи къщата при делото за развод. Той дал три дни на Едит да се изнесе. Първия ден, тя прекарала в събиране на вещите си в кашони. На втория ден, двама хамали изнесли всичките и неща. На третия ден, тя седнала за последен път край красивата маса в трапезарията, запалила свещи, пуснала си нежна музика за фон и си направила пир с огромна порция скариди, бурканче черен хайвер и бутилка шампанско. Когато приключила, тя преминала през всички стаи и сложила по една полуизядена скарида, натъпкана с хайвер, в дупките на корнизите на пердетата. После изчистила кухнята и си тръгнала. Когато Джейк се нанесъл с любовницата си в къщата, всичко било невероятно в първите дни. После къщата започнала да се вмирисва бавно. Пробвали какво ли не – почистване, миене и проветряване. Вентилацията била проверена за умрели гризачи, килимите били изпрани. Освежители за въздух били поставени навсякъде. Извикани били хора да обезпаразитят дома, при което обитателите му трябвало да се изнесат за няколко дни. Нищо не помогнало и хората спрели да им идват на гости. Работниците отказвали вече да работят по къщата. Прислужницата напуснала, а най-накрая двойката решила, че не издържа и напуснала мястото. След един месец, въпреки че намалили цената наполовина, те още не можели да намерят купувач за къщата. Говори се, че дори местните брокери на недвижими имоти спрели да си вдигат телефоните. В крайна сметка, Джейк и любовницата му изтеглили голям банков кредит за да купят ново жилище. Едит се обадила на бившия си съпруг и го попитала как вървят нещата. Той и разказал историята за смърдящата къща и тя възпитано го изслушала и след това казала, че старата къща и липсва ужасно и е готова да намали обезщетението си от развода за сметка на къщата. Предполагайки, че тя няма идея колко зле мирише имението, бившият съпруг се съгласил да вземе около една десета от реалната цена на къщата, а сделката била оформена за по-малко от час. Седмица по-късно Джейк и новата му жена стояли усмихнати и наблюдавали как работниците опаковат и пренасят абсолютно всичко ценно от старата къща в новия им дом. Включително и корнизите на пердетата…

🙂 🙂 🙂

Остави своя коментар! А ако статията ти е харесала можеш да я споделиш и харесаш с бутоните по-долу:

Сподели и Харесай:


loading...

error: Content is protected !!